ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ




"Σεβασμιότατε, σεβαστοί πατέρες, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Από αύριο ξεκινάει η επόμενη δημοτική περίοδος. Η παρουσία και προσφορά της κάθε παράταξης εξαρτάται από την πολιτική της φυσιογνωμία, τις θέσεις της για τα προβλήματα -γενικότερα και τοπικά-, την ιστορία της, τους ανθρώπους που την εκφράζουν.
 
Η παράταξή μας, η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης, αντλώντας διδάγματα και εμπειρία από τη μέχρι τώρα πορεία της, θα προσπαθήσει να έχει μία συνεχή, έντονη, θετική, δημιουργική και από θέσεις αρχών παρουσία.

Εκφράζει εκλογικά μια ισχυρή πλειοψηφία στο Ελληνικό και μια ισχυρή μειοψηφία στην Αργυρούπολη. Έχει πίσω της μια ιστορία και προσφορά δεκαετιών, διαθέτει ένα ανθρώπινο δυναμικό αξιόλογο που εμπλουτίστηκε σημαντικά με την ευκαιρία των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

Θα είμαστε σταθερά και με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην πολιτική του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εγχώριων δυνάμεων που την υπηρετούν έτσι όπως θα εκφράζεται κάθε φορά σε κεντρικό ή σε τοπικό επίπεδο και ταυτόχρονα θα είμαστε αλληλέγγυοι, συναγωνιστές –πρωταγωνιστές όπου μπορούμε– σε κάθε προσπάθεια που θα έχει σαν στόχο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Εύχομαι σε όλους και όλες εμάς που εκλεχτήκαμε και σήμερα ορκιζόμαστε να έχουμε υγεία και δύναμη, εύχομαι επίσης η αγάπη και η ελευθερία να οδηγεί τις σκέψεις και τις πράξεις μας".


*****
Οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τη Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης στο δημοτικό συμβούλιο και στα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων είναι οι παρακάτω :

Δημοτικό συμβούλιο
Από την Αργυρούπολη:
  1. Χρήστος Κορτζίδης
  2. Ιωάννης Μαραγκός
  3. Νίκος Σπυρόπουλος
  4. Παναγιώτης (Τάκης) Κοροβέσης
  5. Αντώνης Αλεξόπουλος
Από το Ελληνικό:
  1. Χρήστος Βλάχος
  2. Βασίλης Μπούκας
  3. Ευδοξία Καλημεράκη
  4. Παναγιώτα (Τότα) Κωνσταντινίδου
Συμβούλια τοπικών κοινοτήτων

Τοπική κοινότητα Αργυρούπολης:
  1. Γιώργος Αθανασόπουλος
  2. Μαριέττα Λυκούδη
Τοπική κοινότητα Ελληνικού:
  1. Γεωργία Αδαμίδου
  2. Δημήτρης Σαββίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.