ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ανείπωτος ο πόνος στην κηδεία του πιλότου Αθανάσιου Ζάγκα – πλήθος κόσμου στην Αγία Βαρβάρα της Αργυρούπολης (VIDEO)


  Πένθιμο το κλίμα στην νεκρώσιμη ακολουθία του άτυχου σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα.  Το φέρετρο του άτυχου σμηναγού ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία.




Η νεκρώσιμη ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα πραγματοποήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη, όπου του αποδόθηκαν τιμές από άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας και παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Η ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 16:45 και ακολούθησε η ταφή.




Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία.


         Ο αρχηγός της Αεροπορίας


Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς και η σύζυγος του, με την οποία είχαν αποκτήσει πριν από λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και η οποία φέρεται να του είχε ζητήσει να μην πάει σε αυτή την άσκηση, καθώς τον ήθελε κοντά σε εκείνη και το παιδί   τους, αυτή την περίοδο.

 Πολύς ήταν ,  ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη για να πει στον αδικοχαμένο πιλότο το τελευταίο «αντίο». 
Άνθρωποι που είτε δεν τον γνώριζαν, αλλά θεώρησαν καθήκον τους να έρθουν και βεβαία συνάδελφοί του, οι οποίοι με δυσκολία συγκρατούν τα δάκρυά  τους.











Στεφάνια είχαν στείλει, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πανος Καμμένος.










πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.