ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Προς Ενωμένη Πόλη

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ
 ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ






Λέτε ότι παραλάβατε λεηλατημένο και διαλυμένο σύστημα δασοπροστασίας γιατί κλάπηκε τον Μάιο του 2014 - επί διοίκησής μας - και ο αντιδήμαρχος Τάκης Κοροβέσης δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Συνήθως, μετά το Μάιο ακολουθούν οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος. Αυτό έγινε και το 2014. Οι μήνες ακολούθησαν κανονικά όπως γίνεται από τότε που ο άνθρωπος επινόησε τον χρόνο. 

Κατά τη διάρκεια των μηνών αυτών ο ΣΠΑΥ με δύο εργολαβίες επισκεύασε, συντήρησε και αναβάθμισε το σύστημα δασοπροστασίας στον Υμηττό.
Δική σας ευθύνη ήταν στους 11 μήνες που ήσαστε διοίκηση μέχρι την πυρκαγιά του Ιουλίου 2015 να συνεργαστείτε με τον ΣΠΑΥ για την προστασία και λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος που ο εργολάβος παρέδωσε στον σύνδεσμο όταν ήσαστε εσείς διοίκηση. 

Το γιατί δεν το κάνατε το ξέρετε εσείς. Ξυπνήσατε μετά την πυρκαγιά. Η προστασία του βουνού δεν είναι επικοινωνιακή υπόθεση.Θέλει δουλειά και όχι λόγια. 

Στη θητεία μας καταφέραμε να κρατήσουμε τον Υμηττό ακέραιο.
Στη δική σας θητεία κάηκε και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έφταιγαν μόνο τα καιρικά φαινόμενα.
Τώρα δουλέψτε με σύστημα και λίγες κουβέντες γιατί «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί».


Υ.Γ.
 Σχετικά με τα περίφημα έγγραφά σας που «αποδεικνύουν» την κλοπή. Εάν τον Μάιο του 2014 η υπηρεσία είχε διαπιστώσει κλοπή στο σύστημα δασοπροστασίας όφειλε να συντάξει σχετική έκθεση. Δεν υπάρχει κανένα υπηρεσιακό έγγραφο που να συντάχθηκε τον Μάιο του 2014. Επικαλείστε έγγραφο που συντάχθηκε 4 ημέρες μετά την πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου 2015.
Ο νοών, νοείτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.