ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης - Χρήστος Κορτζίδης



















Ο Γιάννης Κωνσταντάτος κάνει πώς δεν καταλαβαίνει την κριτική που του ασκεί η παράταξή μας σχετικά με το θέμα των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων και της ιδιωτικοποίησης με διάφορες μορφές των υπηρεσιών του δήμου. 


Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι ένας δήμαρχος πρέπει να προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες του δήμου και ταυτόχρονα να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. 


Για τον απλό λόγο ότι ο λαός του δήμου που πρέπει να εκφράζει, δεν είναι μόνο κάτοικοι που δέχονται τις υπηρεσίες του δήμου αλλά και εργαζόμενοι. Αύριο, αν όχι ήδη από σήμερα, ο δημότης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε μπορεί να είναι ενοικιαζόμενος εργαζόμενος.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν χάνει την ευκαιρία ο Γιάννης Κωνσταντάτος, να προσπαθήσει για άλλη μια φορά, να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Να πει δηλαδή ότι η παράταξή μας ως δημοτική αρχή έκανε επαναστατική γυμναστική και άφηνε το δήμο να ρημάζει. Ακολουθεί την γνωστή ταχτική: πες, πες, ένα ψέμα, όλο και κάποιος θα το πιστέψει.

Αλήθεια ως δημοτική αρχή είχαμε αφήσει "σάπιους" και στην εγκατάλειψη, τους παιδικούς σταθμούς, τα σχολεία, τις παιδικές χαρές, δεν μαζεύαμε τα σκουπίδια και δεν στολίζαμε την πολη, όπως λέει; 


Και όλη η ζωή της πόλης μας ξεκινάει από τη δημαρχία του κ. Κωνσταντάτου; Τόσο πολύ έχει καβαλήσει το καλάμι, τόσο τον έχει κυριεύσει η αλαζονεία;

Κάνει πως δεν ξέρει ότι οι παιδικοί σταθμοί όταν ήταν διοίκηση η παράταξή μας, λειτουργούσαν καλά, καλύτερα ίσως από ότι σήμερα, ότι είχαμε καταργήσει τα τροφεία - και στην Αργυρούπολη, όπου τα συντηρούσαν οι διοικήσεις στις οποίες συμμετείχε ο Γιάννης Κωνσταντάτος και οι συνεργάτες του - χωρίς να χαμηλώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών, ότι αγωνιζόμασταν με όλες μας τις δυνάμεις να υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό, ότι χρησιμοποιήσαμε ακόμη και το "εντέλλεσθε" προκειμένου να κρατήσουμε συμβασιούχους στην εργασία τους.

Πόσο αλαζόνας και συκοφάντης μπορεί να είναι όταν λέει ότι είχαμε εγκαταλείψει σάπια τα σχολεία; 

Ειδικά στο Ελληνικό υπήρχε πάντοτε μεγάλη φροντίδα του δήμου για τα σχολεία και αυτό το αναγνώριζαν και οι εκπαιδευτικοί, που γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν συγκρίσεις. 

Αλλά και στην Αργυρούπολη τα προηγούμενα 3,5 χρόνια που ήμαστε διοίκηση του ενιαίου δήμου, όχι μόνο δεν αδιαφορήσαμε για τη συντήρηση των σχολείων, αλλά κάναμε πολλές παρεμβάσεις και βελτιώσεις. Δεν λύσαμε προφανώς όλα τα προβλήματα, αλλά και δεν "σαπίσαμε" τα σχολεία στα 3,5 χρόνια. 

Ας ψαχτούν περισσότερο ο κ. Κωνσταντάτος που ήταν αντιδήμαρχος παιδείας, ο κ. Τσαρπαλής που ήταν δήμαρχος και οι άλλοι σημερινοί συνεργάτες τους που πλαισίωναν όλες τις διοικήσεις του πρώην δήμου Αργυρούπολης.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.