ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Θα μάθουμε πότε κύριε δήμαρχε??



Γράφει ο Γιώργος Καϊπλάνης

Εκατόν ογδόντα πέντε (185) μεγάλα έργα κοσμούν την πόλη του Ελληνικού και της Αργυρούπολης όπως μας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων από το βήμα του πολιτιστικού κέντρου"Μίκης Θεοδωράκης" το βράδυ του Σαββάτου,ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κωσταντάτος,,στον τρίτο κατά σειρά απολογισμό από την ανάληψη των καθηκόντων του στην διοίκηση του δήμου.

Εκείνο όμως που δεν ακούσαμε να μας πειτε ,είναι πόσα από αυτά τα έργα είναι με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, όπως επίσης
(ενώ μας ενημέρωσατε για τους χορηγούς ότι εξασφαλιστικαν και διατέθηκαν 600.00 ευρώ),δεν κανατε το ιδιο, για να υπάρχει και μια συνέχεια( των λόγων και των έργων σας), εάν μέσα από τα 11.000.000 ευρώ που εξασφαλίσατε για την υλοποίηση τους όπως μας είπατε,,υπάρχουν και χρήματα από την τότε διεκδίκηση στον πρώτο απολογισμό που είχαττε κάνει και υποσχεθεί, ότι θα τα διεκδίκησετε από το πράσινο ταμείο της ΕΕ.


Χρήματα τα οποία δεν είχαν απορροφηθεί από τον δήμο......

Τελικά αυτά τα χρήματα τα διεκδίκησε ο δήμος.... χάθηκαν ...πάρθηκαν τι έγιναν.... η είναι ακόμη στο συρτάρι του πράσινου ταμείου της ΕΕ?????

Πέρασαν από τότε κοντά δυόμιση χρόνια από τον τότε απολογισμό σας κύριε δήμαρχε (ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ) κατηγορώντας και αφήνοντας αιχμές για παλαιότερες διοικήσεις που δεν εξασφάλισαν την παραλαβή αυτών των χρημάτων.

Έκτοτε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΤΕ σε αυτό το θέμα σ κανέναν από τους απολογισμούς του έργου σας που ακολούθησαν, ούτε ενημερώσατε το σώμα του δημοτικού συμβουλίου .....
Θα μάθουμε πότε η δεν χρειάζεται????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.