ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικό/ΑργυρούποληΣχετικά με την αποχώρηση απο την Συνεδρίαση του Δ.Σ του Δημου Ελληνικού-Αργυρούπολης των Παρατάξεων των κ.κ Κορτζίδη και Βαζαίου

Η Εφημερίδα μας έλαβε χθες 19-12-2014, Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης σχετικά με την αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης  Δεκεμβρίου των Παρατάξεων «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».


 
To e-mail  περιελάμβανε ενεργή παραπομπή στην επίσημη σελίδα του Δήμου μας.
Ήδη έχουμε δημοσιεύσει Δελτίο Τύπου της παράταξης «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση.

Μετά την Δημόσια τοποθέτηση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσαρπαλή στην ολομέλεια του ΔΣ και αφού αναφέρθηκε στην Επιστολή των παρατάξεων, τόνισε ότι θα καλέσει τους υπογράφοντες Πρoέδρους σε συζήτηση στο γραφείο του σχετικά με τον κανονισμό και τους λόγους της διαμαρτυρίας τους,


Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης αναμένουμε επισήμως την δημοσιοποίηση από τον Δήμο της επιστολής.
Από δημοσιογραφικές πηγές η επιστολή των Παρατάξεων βρίσκετε στα χεριά μας.

Σεβόμενοι την δημοσιογραφική πένα,το σχετικό ρεπορτάζ, για να μην κινηθεί στην σφαίρα των πηγών και πληροφοριών θα δημοσιευτεί μετά την ανάρτηση της επιστολής των παρατάξεων στην Σελίδα του Δήμου, κύρια και επίσημη πηγή για εμάς.

 Για να μην δημιουργούμε κλίμα σας παραθέτουμε την ενεργή παραπομπή του Γραφείου Τύπου του Δήμου (http://www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=3753) που αναφέρετε στην αποχώρηση, βάση μιας επιστολής διαμαρτυρίας που δεν σας έχει γίνει επισήμως γνωστή

Από την δική μας Εφημερίδα θα δημοσιοποιηθεί και πάλι με ενεργή παραπομπή και  η απάντηση του Δήμου αλλά και η Επιστολή που την προκάλεσε.
Η ενημέρωση πρέπει να  είναι ισόρροπη.
Δικαιούστε οι αναγνώστες να γνωρίζετε.
Εμεις θα αποδίδουμε «τα του Καίσαρος τω Καισαρι» και αυτό κάνουμε.

Για εμάς η δημοσιογραφία έχει χρώμα ΛΕΥΚΟ, και δεσμευόμαστε μόνο απέναντι σε σας. Στους Αναγνώστες μας.
Τελεία και παύλα. 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.