ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Γκρεμίζουν τα …ερείπια στην πλαζ του Αγίου Κοσμά. Τα άλλα κέντρα είναι νόμιμα ;

Την κατεδάφιση των κτισμάτων που λειτουργούσαν  τα παράνομα νυχτερινά κέντρα  της αποφάσισε η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, με τη νέα σύνθεσή της , στην οποία μετέχει πλέον και ο πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού και επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας , Χρήστος Κορτζίδης. 




Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ ,    έχει την ευθύνη διαχείρισης όλου του χώρου του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού.
Εδώ και χρόνια , αφότου τους αφαιρέθηκε, από το Δήμο ,  η άδεια λειτουργίας έκλεισαν και είχαν απομείνει ως χαλάσματα, εστίες βρωμιάς και πιθανής πρόκλησης ατυχημάτων.


Επίσης , ανάμεσα στις πρώτες αποφάσεις του νέου ΔΣ είναι :

1) Επαναφορά στο χώρο, συλλόγων που είχαν εκδιωχθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και την προηγούμενη διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.   Ήδη αποφασίστηκε να παραχωρηθεί εκ νέου η χρήση των χώρων που χρησιμοποιούσαν η Ένωση Ποντίων Σουρμένων και ο Σύλλογος Κρητών Ελληνικού ο Ψηλορείτης.

Εξετάζεται επίσης με θετικό πνεύμα σχετικό αίτημα του ναυταθλητικού ομίλου ΝΑΟΕΛΛ Ιππόκαμπος και του ΠΟΛΚΕΟΑ (Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής).

2) Διάνοιξη της διόδου μέσα από την Ελληνική Αεροπορική Βάση που θα εξυπηρετεί την πρόσβαση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής στο ΜΕΤΡΟ.    Αυτό ήταν ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα του δήμου

3) Φροντίδα της πλαζ Αγίου Αλεξάνδρου.    Αποφασίστηκε να ανατεθεί εργολαβία για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου της παραλίας και του ομώνυμου παρεκκλησίου και να βελτιωθεί η φύλαξη για την αποφυγή πυρκαγιάς και άλλων προβλημάτων, έτσι ώστε η όμορφη αυτή παραλία με το πολύ πράσινο να βελτιωθεί και να την απολαμβάνουν ελεύθερα οι πολίτες.



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.