ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Στα «μανταλάκια» το «επεισόδιο με όπλο»

Εκτενής αναφορά στο «επεισόδιο» που προκλήθηκε στο προσωρινό κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό, είχαμε από ημερήσια εφημερίδα. Κανένα στοιχείο για το περιστατικό με το όπολο δεν επιβεβαιώθηκε, αναφέρει το ρεπορτάζ.


Το σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», αναφέρει:



Ακόμα και όπλο βγήκε στο Ελληνικό μεταξύ προσφύγων, κατήγγειλαν χθες στα κανάλια καλοθελητές αναμεταδότες ανώνυμων «καταγγελιών».

Μάλιστα, άγνωστο πώς, ο αντιδήμαρχος Ελληνικού Βασίλης Κρητικός έδωσε την «είδηση» πρωί πρωί στο MEGA, ενώ φυσικά από κανένα στοιχείο, ούτε από την αστυνομία, δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα σχετικό.


Σημειώνεται ότι σε 24ωρη βάση υπάρχουν αστυνομικά αυτοκίνητα έξω από το Ελληνικό.

Δεν γνωρίζει κανείς πώς έφτασε στα αυτιά του αντιδημάρχου η καταγγελία, ούτε αν, για παράδειγμα, λόγω του Πάσχα είχαν... περισσέψει σε κάποιους κροτίδες και παραπλανήθηκαν ενδεχομένως τα αυτιά του καταγγέλλοντος.


Η κατάσταση στο Ελληνικό για τους πρόσφυγες είναι πραγματικά εξαιρετικά κακή.

Υποσιτίζονται, λείπει το γάλα, δεν έχουν εγκαταστάσεις υγιεινής και πολλά άλλα.

Δεν είναι όμως κατανοητό για ποιο λόγο ανησυχούν τόσο πολύ οι δήμαρχοι της περιοχής για τους δημότες τους κι όχι για τους ανθρώπους που ζούνε στις συνθήκες αυτές με τα παιδιά τους.


Από τι κινδυνεύουν, άραγε, οι δημότες τόσο πολύ ώστε να βγαίνουν οι τοπικοί άρχοντες και να «κρούουν τον κώδωνα» ή να μιλούν για «ωρολογιακή βόμβα» ή, ακόμα χειρότερα, να ανησυχούν για τους εργαζόμενους του δήμου, επειδή μαζεύουν από εκεί τα σκουπίδια;


Μάλιστα, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες δημάρχους, υπάρχουν εκεί και ποντίκια!

Οπουδήποτε συσσωρεύονται σκουπίδια υπάρχουν και ποντίκια. Οσο για το Ελληνικό, πολύ πριν φτάσουν εκεί οι πρόσφυγες έδινε την εικόνα χωματερής.

Η «ελληνική Ριβιέρα» δεν καθυστερεί λόγω των προσφύγων τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά λόγω των προβληματικών σχεδίων ανάπτυξης.





Περισσότερα ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.