ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Καταγγελία για τα γεγονότα στην κατάληψη του δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

 Σήμερα, το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάληψη από τον Συντονισμό Αναρχικών Κοινοτήτων Αγώνα Νότιας-Ανατολικής Αθήνας στο δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης, σαν κίνηση αντίστασης απέναντι στο ξεπούλημα του του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και τη ρατσιστική στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στους μετανάστες/πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί. 


Μετά από την αποτυχημένη απόπειρα εισβολής στο δημαρχείο με χυδαίο τρόπο από το δήμαρχο και τους παρατρεχάμενούς του, εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ, μετά από εντολή του δημάρχου Κωνσταντάτου, σε μια πρωτοφανή προσπάθεια καταστολής και τραμπουκισμού αγωνιστών του τοπικού κινήματος
Ως αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης Εκτός Πλάνου, καταγγέλλουμε απερίφραστα την επίθεση στην κατάληψη καθώς και κάθε απόπειρα βίαιης καταστολής του κινήματος. 
Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή, που από τη μία προωθεί με τον πιο βάρβαρο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου και από την άλλη, επιτίθεται με τραμπούκικο τρόπο σε κάθε αντίσταση  που ξεπηδά από το τοπικό κίνημα ενάντια στην εξαθλίωση των ζωών μας. 
Το κίνημα δεν καταστέλλεται. Αγωνιζόμαστε και επιβάλλουμε τις ανάγκες μας ενάντια σε δημοτική αρχή, κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο.

Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.