ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οχετός ύβρεων στο δημοτικό συμβούλιο

Θλιβερή ήταν η συμπεριφορά της διοίκησης του δήμου για ακόμα μια φορά, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση όσων παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση της 27ης Ιανουαρίου και όσων την παρακολούθησαν μέσω του διαδικτύου.





Με αφορμή την προ ημερησίας τοποθέτηση της «Συνέλευσης για το άνοιγμα του σταδίου Αργυρούπολης»εξαπολύθηκε μια λεκτική επίθεση από μέρος των στελεχών της διοίκησης προς τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους (και στην μείζονα αντιπολίτευση) που όμοιας της δεν έχει υπάρξει.

Με ύβρεις και ειρωνείες, η δημοτική αρχή της πόλης μας αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων αφού είναι εμφανές πως δεν μπορεί να διοργανώσει κανενός είδους διάλογου, αν απέναντί της αντιπαρατεθούν άνθρωποι με διαφορετική άποψη.

Μοναδική οπισθοχώρηση του ΟΝΑΔΕΑ, η προαναγγελία ανοίγματος του σταδίου τα Σαββατοκύριακα σε προκαθορισμένες ώρες (κοινού) πριν και μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων. 

Ακόμα, κάτω από την ασφυκτική πίεση που δημιουργήθηκε υπήρξε δέσμευση για χορήγηση πιστοποιητικών υγείας από γιατρό που θα βρίσκεται στο στάδιο (δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις).


 


Επί της ουσίας, η δημοτική αρχή επέδειξε πλήρη αδυναμία να στηρίξει τα επιχειρήματά της, και παίζοντας το σύστημα «μια μπρος-μια πίσω» θόλωσε τα νερά, μπροστά στην κατακραυγή των διαμαρτυρομένων.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συζήτησης έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα, πως: «το στάδιο έκλεισε λόγω του Λούνα Παρκ»!

Κατάφερε με την επιμονή της να «τινάξει στον αέρα» τη συνεδρίαση, οδηγώντας σε συχνές διακοπές.
Εκτός εαυτού δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδιναν τον τόνο, προκαλώντας οργή ακόμα και στους μετριοπαθείς που βρίσκονταν στην αίθουσα, με τη συμπεριφορά τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που είναι στη διάθεση όλων των χρηστών του διαδικτύου (να δει τα κατορθώματά τους) μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού του δήμου μας, στο youtube.

Στον αντίποδα, όπως έγινε γνωστό από τη «Συνέλευση» οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με το νέο ραντεβού να δίνεται στο στάδιο, την ερχόμενη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου. Ανάλογο κάλεσμα υπάρχει και για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.