ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης


Εκτος Πλανου 


Την Τετάρτη 27/1, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, καλεσμένη απο τη Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης. Σε αυτή συμμετείχαν περί τους 80 κατοίκους από την περιοχή αλλά και από τους όμορους δήμους καταδεικνύοντας τη μαζική κοινωνική υποστήριξη του αιτήματος για ελεύθερους δημοτικούς/δημόσιους αθλητικούς χώρους.


Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος (μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του) επιχείρησε να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στοχοποιώντας παρευρισκόμενους κατοίκους που διαμαρτύρονταν και εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς. Δεν δίστασε να κατηγορήσει μεταξύ αυτών και σύντροφό μας, απο την Αντικαπιταλιστική κίνηση ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ αλλά και μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σπεκουλάροντας μελλοντικές (!) επιθέσεις προς το άτομό του. 
Συγκεκριμένα ανέφερε : “Για οτιδήποτε συμβεί σε εμένα ή το περιβάλλον μου θα με βρείτε απέναντί σας” 
προσπαθώντας να μας καταστήσει προληπτικά ποινικά υπεύθυνους για τις τυχόν μελλοντικές επιθέσεις που υπάρχουν στο μυαλό του(Η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι πρωτη φορά που εφαρμόζεται μιας και αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και σε παλαιότερη παρέμβαση της κίνησής μας).
Συνεχίζοντας και απευθυνόμενος προς τον προαναφερθέντα σύντροφο και με ορολογία που παραπέμπει σε μαφία, που αδυνατούμε να  μεταφράσουμε ακριβώς, είπε : “Μαρκόπουλε γρασίδι!“.
Μας είναι ξεκάθαρο, πως ο δήμαρχος, στην προσπάθεια του  να φιμώσει και να καταστείλει αυτούς που αντιστέκονται και αγωνίζονται, αναγάγει τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες σε προσωπικές αντιδικίες εις βάρος του(!) προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ικανοποιήσει το ΕΓΩ του! 

Μας εξοργίζει, η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περιθωριοποιήσει τον κόσμο που αγωνίζεται, ενάντια στον αυταρχισμό,τη φτωχοποίηση και τον εκφασισμό της κοινωνίας. 

Οι  δίκαιοι αγώνες μας, δεν καταστέλλονται
Η τρομοκρατία σας, δεν θα περάσει 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.