ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Άβολες αλήθειες Ευχάριστα Ψέματα

















Πρώτα ήρθε ο «Βιασμός της Δημοκρατίας» και τώρα έρχεται η « Έμμεση εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων».
Στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης , έχουμε μια διοίκηση που από την στιγμή που ανέλαβε , έκαμε κάθε προσπάθεια να καθυποτάξει , ότι δεν ήταν κοντά της , είτε ιδεολογικά , είτε ακόμα και σαν απλό καθημερινό διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Όπου υπήρχαν άνθρωποι και ομάδες ανθρώπων που δεν συμφωνούσαν με τα θέλω της διοίκησης , εκδιώχθηκαν , λοιδορήθηκαν , σύρθηκαν σε αίθουσες δικαστηρίων , παραμερίστηκαν και αναγκάστηκαν είτε να υποκύψουν , είτε να μείνουν μόνοι τους στον όποιο αγώνα ή έργο έκαμαν .

Αυτούς τους τελευταίους ούτε και τότε τους άφησε η διοίκηση σε ησυχία , αλλά πάντα θα έβρισκε τρόπο , να τους δημιουργεί μικρά ή μεγάλα προβλήματα και μιλάω για πέντε χρόνια .
Πέντε χρόνια με παραγκωνισμούς κάποιων συλλόγων , με εκδιώξεις σχεδόν του συνόλου των πολιτιστικών τμημάτων ,με τις θεατρικές σκηνές , τους μαθητές και τους δασκάλους να αποκλείονται από τον δημόσιο διάλογο και την επίσημη σελίδα του Δήμου , με την δικαστική εκδίωξη της κινηματογραφικής λέσχης , με το κλείσιμο του Γηπέδου, με την εξύβριση της αντιπολίτευσης , με το τα παραλάβαμε όλα σάπια , με το να βάζουμε παντού το όνομα μας και κερασάκι στην τούρτα την πρόσκληση των ΟΔΕΥΩ σε μαθητική παρέλαση και πολλά άλλα που θα μπορούσα να θυμίσω , αλλά θα γινόταν ακόμα μεγαλύτερο το κείμενο μου .
Όλα αυτά λοιπόν στον δικό μου συλλογιστικό κόσμο , συνιστούν μιας μορφής «ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» , δεν ξέρω πως ο καθένας από εσάς το εκλαμβάνει , αλλά εγώ τα παραλληλίζω , ως τέτοιων .
Χθες λοιπόν , ήρθε και η « Έμμεση εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων». Ο Δήμαρχος και η διοίκηση του , πήγε εκδρομή τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, σε έναν κοντινό προορισμό , μάλιστα στην σχετική του ανάρτηση , έγραψε ότι τα άτομα που πήραν μέρος ήταν χίλια (1000) , τα έξοδα λέει , ήταν από την τσέπη του (αυτό το έλεγε στους ηλικιωμένους).
Δηλαδή , ο Δήμαρχος δύο μήνες πριν τις εκλογές , πήρε χίλια άτομα και τα πήγε μια εκδρομή στην Κόρινθο σε ένα ράντζο (με είσοδο) τους κέρασε καφέ , τους κέρασε φαγητό και όλα αυτά με δικά του χρήματα ( με έναν απλό υπολογισμό 1000 Χ15 ευρώ ανά άτομο μας κάνει 15000 ευρώ , μεταφορά ,είσοδος, καφέδες, φαγητό και ίσως λέω λίγα ). Δεν θα μπω στη συζήτηση , για το πού βρήκε τα χρήματα ή αν θα περαστούν ως εκλογικά έξοδα ή ότι άλλο σε οικονομικό επίπεδο , γιατί δεν είναι αυτό το δικό μου ζητού
μενο. Αυτά ας τα ψάξουν οι παρατάξεις. Γιατί να επιλέξει λοιπόν , ένας Δήμαρχος , λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να κάνει μια τέτοια κίνηση ; Προσδοκά σε κάτι ; Αν πραγματικά το ήθελε , δεν θα το είχε κάνει νωρίτερα ;
Οι ηλικιωμένοι συνδημότες μας δεν καταλαβαίνουν το γιατί ; Θα ξεχάσουν νομίζετε , ότι μειώσατε τον απόλυτο αριθμό των ΚΑΠΗ κατά ένα , κλείνοντας αυτό του ελαιώνα , με την ανακαίνιση ή την εκδρομούλα ;
Η δικιά μου απάντηση , είναι ότι κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πάρει τις απαραίτητες ψήφους για να πετύχει νίκη από την πρώτη Κυριακή που θα του δώσει την δυνατότητα να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να κάνει και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ότι θέλει και να συνεχίσει να «Βιάζει την Δημοκρατία».
Θεωρώ βέβαια ότι τα μέλη των ΚΑΠΗ , δεν είναι «αμοιβάδες» , όπως τους νομίζει ο Δήμαρχος, αλλά είναι άνθρωποι με πείρα και εμπειρία στην ζωή , που δεν θα τσιμπήσουν το τυράκι , αντιθέτως , πήγαν την εκδρομούλα τους και θα του αποδώσουν και τα δέοντα στην κάλπη .
Η σπασμωδικές σας κινήσεις, δείχνουν τον πανικό σας , μπροστά στην επερχόμενη ήττα , που θα σας κοστίσει πολύ. Και ήττα για εσάς , είναι να μην κερδίσετε τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή . Γιατί στην δεύτερη , όλα θα είναι ρευστά .
Καλώ λοιπόν όλους τους πολίτες να μην δώσουν την ψήφο τους στους «Βιαστές της Δημοκρατίας» και σε αυτούς που «Εξαγοράζουν συνειδήσεις» .
Είναι θέμα Δημοκρατίας , το να μην βγεί από την πρώτη Κυριακή , να μην έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο , να αναγκαστεί να αλλάξει , να μην είναι αλαζόνας και να μάθει να συνεργάζεται με όλους , να μάθει να μην κάνει ότι θέλει αλλά να ακούει και να σέβεται , όλους τους ανθρώπους και τις απόψεις τους .
Να μάθει στην σύνθεση και όχι το αποφασίζουμε και διατάζουμε.
Η ψήφος είναι η δικιά σας δύναμη , μην την σπαταλήσετε , τυφλωμένοι από έργα βιτρίνας και ανακατασκευές .
Οι παιδικές χαρές που σας πλασάρουν , φτιάχτηκαν σε όλους τους Δήμους , το απαίτησε νόμος !!!
Τα πάρκα τα έκαμαν και άλλοι Δήμαρχοι , τους δρόμους τους πληρώνει η περιφέρεια (καθώς και τα μισά πάρκα). Μάλιστα η περιφέρεια μας δίνει και άλλα χρήματα που εμείς δεν έχουμε απορροφήσει , κάπου διάβασα ότι μόνο το 6-7% έχουμε απορροφήσει από αυτά που θα μπορούσαμε. Δεν πρέπει , να σας παραμυθιάσουν.

Όσο για τους χορηγούς , προσβλέπουν σε μελλοντικά κέρδη από την «επένδυση στο αεροδρόμιο» . Στον μόνο τομέα που τα πήγαν καλά είναι στο φαισμπουκ και στα εγκαίνια , χορτάσαμε εγκαίνια , Μπράβο Μπράβο και «Για πρώτη φορά» από ουσία τίποτα .

Μην λοιπόν δώσετε μια ψήφο ανοχής , έτσι απλά , σας ζητώ να εμβαθύνετε και να συλλογιστείτε βαθιά , για το ποια διοίκηση σας αξίζει . Αυτή της βιτρίνας και του επίπλαστα ωραίου ή μια διοίκηση που θα έχει αναφορά και τοποθέτηση στην ουσία ;


κείμενο
Φωνή της αλήθειας

ΠΗΓΗ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.